Eerste H. Communie

Dit jaar hebben 17 kinderen hun eerste H. Communie gedaan op 2e Pinksterdag 25 mei in de viering van 11.00 uur. De kinderen zagen er prachtig uit en hebben hun eigen rol in de viering met verve uitgevoerd. Wij hopen dat zij deze dag nog blijven herinneren, niet alleen vanwege het feest, maar vooral omdat ze nu ook bij Jezus aan tafel mogen komen delen. En aan die tafel is plaats voor iedereen.

Dus van harte welkom en namens onze parochie Peerke Donders, toren de Vlaspit hartelijk gefeliciteerd: Tess van Gool, Martijn Boers, Mike van den Besselaar, Dean van Veen, Merel Tekath, Janine Geven, Yannick de Bresser, Arie Luites, Tygo Luites, Lindey Hermans, Lyndsey Vromans, Malù Musters, Chelsea van Gorp, Divano Karna, Tilana Huiskes, Joëlla van Vught en Shamira Statie.