Open repetitie: So You think you can SWITCH?

Kun jij switchen tussen een Bijbeltekst en hedendaagse verhalen of je eigen leven, tussen kerkliederen en moderne popsongs, tussen je werk en vrije tijd? Heb je plezier in zingen? Ben je vrouw tussen de 12-60 jaar en wil jij de switch maken van een vrije vrijdagavond naar een gezellige muzikale avond?

Kom dan naar de open repetitie van koor! Wanneer?                                           Vrijdag 19 juni van 19:30– 21:00u                                                                          (inloop v.a. 19:15u en na borrelen met thee/ koffie/ fris en iets lekkers v.a. 21:00u) Waar? Parochiecentrum de Vlaspit, Hoefstraat 201 in Tilburg                                Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen via koorswitch@hotmail.com of bellen naar Anne-mie Kwanters 013-5365851.

Of neem eens een kijkje op de facebookpagina van Koor Switch! Er is ook een evenement aangemaakt waarop je je kan aanmelden (niet verplicht).

Zien we je dan!